Sudor sef (responsabil tehnic sudare)

MOLDAGROTEHNICA SA
Город: Бельцы
Образование: Высшее
Опыт работы: Более 5 лет
Зарплата: Не указана
График: Сменный график работы
Responsabilitati:
Ca si Responsabil Tehnic Sudare: raspundeti de intreaga activitate de sudare din firma (peste 40 de sudori si 20 de lacatusi care participa la procesul de sudare) , de la elaborarea tehnologiilor de sudare dupa normele europene (tehnologii elaborate pe computer in Word si AUTOCAD), pana la asigurarea logisticii de sudare : echipamente, service, asigurarea si achizitionare echipamente si consumabile. Veti initia si sustine anual un curs de scolarizare a sudorilor, Voi efectua periodic autorizarea procedurilor si sudorilor conform normelor europene cu Institutul Interational de Sudare (IWE), am sarcini in domeniul calitatii, am coordonat participarea la etapele zonale si nationale ale concursurilor de sudura a sudorilor ( cu obtinere de premii Trebuie sa fiti certificat de Federatia Europeana de Sudura ca Inginer Sudor European (EWE) si de Institutul International de Sudura ca Inginer Sudor International (IWE).

Realizari:
Ati reusit ridicarea standardelor de sudare din firma la pretentiile europene, atat ca si tehnologii de lucru cat si ca profesionalism , ati afiliat si autorizat firma la organismele nationale si internationale in privinta sudarii, ati scolarizat si invatat sudura in procedeul MAG a mai multor generatii de sudori, ati realizat economii importante firmei prin achizitionarea echipamentelor de sudare si a consumabilelor la cele mai bune conditii pret-calitate, ati oferit consultanta in domeniul sudarii si Departamentului de Proiectare contribuind substantial la imbunatatirea calitatii proiectelor realizate si implicit a produselor. Elaborati tehnologiile de sudare pe computer (Word, AUTOCAD 3d , etc.), ati organizat concursuri de sudare.
Ati introdus transmiterea informatiei tehnologice prin intermediul Tehnologiilor de Asambalare-Sudare si a WPS (Welding Procedure Specification). Elaborati Tehnologiile de Sudare pe computer cu ajutorul programelor Microsoft Office (Word) si AUTOCAD 2000. Ati sutinut periodic cursuri de scolarizare a sudorilor in vederea autorizarii acestora conform Normelor Europene, dar si a Normelor Americane AWS. Prin calitatea actului profesional ati contribuit la stabilirea legaturii comerciale ferme (contracte de lunga durata) cu firma transnationala .
Facultati:
Universitatea Tehnica Chisinau, Facultatea Ingineria Mecanica, Industriala si Transporturilor, specialitatea Ingineria Sudarii sau alte institutii de invatamint tehnic superior similare
Certificari
Atestare ca Inginer Sudor European (EWE) de catre Federatia Europeana de Sudura
Atestare ca Inginer Sudor International (IWE) de catre Institutul International de Sudura
Stagiu
Nu mai putin de 5 ani in functia de Inginer-sudare, Responsabil tehnic sudare ( sudor – sef)
Termen de incercare : 1 luna
Телефон:
+373 680 68 855, +373 231 88 700
Контактное лицо:
Toma Anastasia
E-mail:
Сайт:
www.moldagrotehnica.md
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть