Reporter

Proimagine
Город: Кишинев
Образование: Любое
Опыт работы: Можно без опыта
Зарплата: Не указана
График: Полный рабочий день
Echipa Proimagine își caută un nou coleg – reporter pentru producerea materialelor video, cu experiență în acest domeniu și cu multă pasiune și dorință de dezvoltare.
Căutăm o persoană pasionată, profesionistă, capabilă să lucreze într-un mediu dinamic și provocator, dornică să-și aducă contribuție în echipă, capabilă să lucreze atât independent, cât și în echipă, orientată către soluții și rezultate.
Responsabilități:

Realizarea de reportaje video de înaltă calitate pe subiecte variate, cum ar fi evenimente, interviuri, istorii de succes, prezentări de produse etc.
Planificarea și coordonarea filmărilor, inclusiv selectarea locațiilor potrivite, gestionarea echipamentului și asigurarea unei calități vizuale și audio excelente.
Intervievarea surselor relevante și obținerea de informații cuprinzătoare pentru a dezvolta conținutul video.
Elaborarea scenariilor pentru materialele video, asigurându-vă că acestea respectă obiectivele de comunicare ale clienților noștri.
Coordonarea strânsă cu clienții pentru a înțelege nevoile și așteptările lor, asigurându-vă că conținutul video reflectă în mod fidel viziunea lor.
Coordonarea editării materialului brut pentru a crea materiale video finalizate, atractive și corespunzătoare obiectivelor comunicării clienților.
Comunicarea eficientă și periodică cu clienții pentru a obține feedback și a face ajustări în funcție de nevoile lor.
Colaborarea strânsă cu echipa internă pentru a înțelege nevoile clienților și a dezvolta strategii de conținut video eficiente.

Cerințe către candidați:

Experiență anterioară în realizarea de materiale video de calitate (reportaje, interviuri, clipuri informative etc.); experiență în domeniul comunicării sau relațiilor publice este un avantaj.
Abilități excelente de comunicare și interviu pentru a obține informații relevante și a stabili conexiuni cu surselor.
Creativitate în abordarea subiectelor și capacitatea de a oferi o perspectivă proaspătă asupra evenimentelor și poveștilor.
Abilitatea de a lucra sub presiune și de a respecta termene limită strânse.
Studii în jurnalism, comunicare sau domeniu similar este un plus.
Portofoliu relevant de materiale video este un avantaj.

Despre PROIMAGINE

companie de comunicare creativă full-service, fondată în decembrie 2010, care asigură managementul proiectului de comunicare de la A la Z – de la propunerea conceptului creativ, pâna la implementarea propriu-zisă, măsurarea eficienței proiectului de comunicare și raportare
agenția de comunicare din țară cu cea mai largă gamă de servicii: comunicare și relații cu mass-media, coordonarea și organizarea evenimentelor de la A la Z, consultări marketing, strategii pentru comunicări corporative, comunicări interne, CSR, servicii digital și social media, training-uri în comunicare, management în situații de criză.

Așteptăm CV-ul tău la info@proimagine.md
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть