Recepționer calificat

Radisson Blu Leogrand Hotel Chisinau
Город: Кишинев
Образование: Среднее-специальное
Опыт работы: До 2 лет
Зарплата: Не указана
График: Полный рабочий день
Hotelul Radisson Blu Leogrand Chișinău caută să angajeze serviciul unui recepționer calificat, bărbat sau femeie, care va primi oaspeții noștri la hotel, făcând rezervări pentru ei și răspunzând altor nevoi ale acestora care sunt esențiale pentru confortul lor pe durata șederii la hotel.

RESPONSABILITĂȚI

Primiți oaspeții la hotel întâmpinându-i călduros și răspunzând la întrebările lor și, de asemenea, răspunzând la telefon.
Informați oaspeții despre serviciile și tarifele de cazare din hotel, faceți rezervări pentru oaspeți în funcție de nevoile acestora și, de asemenea, asigurați-vă că toate rezervările anulate sunt efectuate imediat pentru a evita confuzia.
Construiți relații bune și relații cu oaspeții pentru a-i face să se simtă confortabil și pentru a aborda orice plângeri pe care le-ar putea avea într-o manieră foarte politicoasă pentru a proteja imaginea hotelului.
Păstrați evidențe clare și cuprinzătoare ale rezervărilor de camere pentru oaspeți și participați la toate rutele de rezervare a camerelor, cum ar fi online, telefonic și în persoană, pentru a vă asigura că rezervările nu sunt lăsate în așteptare, ci sunt asistate cu promptitudine pentru a menține activitatea hotelieră.
Raportați managerului problemele de întreținere și defecțiuni ale aparatelor pentru reparații rapide, pentru a asigura confortul și satisfacția oaspeților.

CERINŢĂ

Prezintă cunoștințe excelente despre serviciul clienți.
Abilitati interpersonale bune.
Trebuie să fie ordonat.
Abilitatea de a face mai multe sarcini.
Bune abilități de gestionare a crizelor.
Candidații calificați trebuie să trimită imediat CV-ul/Cv-ul pentru aplicare.
Контактное лицо:
Borodin For
E-mail:
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть