Wp developer (pentru 1 lună)

Altruism Moldova №8124223, 28 iunie 2019
Oraș: Chișinău
Studii: Orice
Experiența de munca: De la 2 pina la 5 ani
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Munca la distanta / Freelance
Despre angajator
AO Altruism este organizație nonprofit, specializată în prevenirea suicidului.
Site-urile organizației (www.mirt.md și www.pentruviata.md) oferă vizitatorilor acces la serviciu de susținere emoțională gratuită, cât și facilitează diseminarea informației în domeniu. Site-urile sunt administrate voluntar de către utilizatorii avansați, nu profesioniști. Totodată, deoarece unele probleme cu care ne confruntăm la moment, ne depășesc, suntem în căutare a unul specialist WP, care ne va ajuta să optimizăm paginile.

De cine avem nevoie?
Căutăm un Developer WordPress cu suflet mare, care ar avea răbdare cu noi, ceva timp liber, e în căutare a unui job temporar și ar dori să ne ajute să rezolvăm problemele de securitate la site-uri cât și să integrăm 2 platforme noi: de comunicare și de diseminare de informații, dar și alte funcționalități la propunere.

Ce presupune acest job?
• evaluarea funcționării site-urilor la moment și găsirea și înlăturarea cauzelor vulnerabilităților de securitate la moment.

• Colaborarea cu echipa pentru selectarea și adaptarea structurii, temelor și plugin-urilor site-urilor, securității, vitezei și funcționării acestora, preferabil și SEO.

• Selectarea platformei noi de găzduire și transfer al conținutului relevant (la necesitate).

• Integrarea aplicațiilor noi, precum Live Chat și LMS, dezvoltarea și adaptarea funcțiilor noi legate de acestea. Experiența în acest sens este un avantaj.

• Testarea și asigurarea funcționării sistemelor, pregătirea acestora pentru administrare de către voluntarii organizației, ghidarea echipei în vederea menținerii ulterioare.

Durata de implementare – 7 iulie – 6 august 2019.
Muncă la distanță și câteva ședințe la oficiu, orar liber. Ca personalitate - proactivitate.

Persoane interesate pot trimite portofoliul, suma solicitată și CV-ul la adresa info@pentruviata.md cu specificare ”WP Developer” pînă miercuri, 3 iulie 2019.
Telefon:
+373 690806623
Persoana de contact:
Liuba Ceban
E-mail:
Site:
https://www.pentruviata.md
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide