Tehnolog prelucrarea carnii
SRL
№2731678, 25 martie 2015
Oraș:
Chișinău
Studii:
Orice
Experiența de munca:
Orice
Salariu:
Nespecificat
Program de muncă:
Full-time
Tehnolog (prelucrarea cărnii)
(locul de muncă: raionul Anenii Noi, satul Hîrbovăţ, acordăm cazare)
Efectuează cercetări şi elaborează procese tehnologice în unităţile de producţie, în industria alimentară, asigură siguranţa proceselor tehnologice, exercită controlul privind respectarea tehnologiilor de producţie în industria alimentară.
OBLIGAŢIILE DE SERVICIU:
- studiază metode de a îmbunătăţi aspecte ale produselor precum compoziţia chimică, aroma,
culoarea, consistenţa şi valoarea nutritivă;
-studiază structura şi compoziţia produselor sau schimbările pe care acestea le suportă în timpul procesării şi al depozitării;
-dezvoltă noi metode mai bune de conservare, procesare, împachetare, depozitare şi livrare a
produselor, folosind cunoştinţe de chimie, microbiologie şi alte ştiinţe;
-testează produse noi pentru aromă, consistenţă, culoare, conţinut nutritiv în conformitate cu
standardele industriei alimentare;
-verifică ingredientele brute pentru stabilitatea de procesare şi produsele finite pentru calitate,
siguranţă şi valoare nutritivă;
-se consultă cu inginerii, operatorii, experţii în arome şi specialiştii de ambalare şi marketing
pentru a rezolva problemele din cursul procesării;
-dezvoltă standarde ale produselor şi specificaţii de producţie, reguli sanitare şi de siguranţă şi
specificaţii de reciclare a deşeurilor;
-evaluează procesarea produselor şi operaţiunile de înmagazinare şi ajută la dezvoltarea
programelor de asigurare a calităţii pentru astfel de operaţiuni;
-raspunde de elaborarea retetelor de fabricatie;
-raspunde de determinarea consumurilor de materii prime si materiale necesare in procesul de productie;
-raspunde de determinarea pierderilor de materii prime si materiale rezultate din procesul de productie;
-raspunde de calcularea retetelor, a valorii calorice si nutritive a preparatelor;
-raspunde de calitatea produselor rezultate din procesul de productie;
-raspunde de coordonarea activitatii sectorului productive;
-raspunde de identificarea si stabilirea unor materii prime adecvate procesului de productie;
- asigura identificarea materiilor prime noi, promovarea tehnologiilor moderne de preparare;
-raspunde de receptia tuturor categoriilor de stocuri intrate in gestiune;
-raspunde de corecta depozitare a tuturor categoriilor de stocuri;
-organizeaza spatiile de depozitare astfel incat sa se asigure ca pastrarea materialelor se face in conditiile prescrise de pastrare – conditii de temperatura, ambient, spatii de acces, etc.
-raspunde de tinerea corecta si la zi a stocurilor de gestiune prin intermediul fiselor de magazie ce contin date referitoare la resursa materiala gestionata (denumire, caracteristici), intrari (furnizor, cantitate), calitate (documente insotitoare), iesiri (document de eliberare, destinate, cantitate);
-raspunde de inregistrarea corecta si la termen a tuturor documentelor de miscare a stocurilor
CONDIŢII DE MUNCĂ:
- condiţii foarte bune de muncă;
- acordăm cazare pe teritoriul subdiviziunii;
Dacă Vă regăsiţi în anunţul nostru şi aveţi o bună experienţă de lucru, cu rezultate înalte, aplicați CV-ul cu o fotografie la adresa de e-mail: resurseumanecv@mail.ru cu specificarea obligatorie pentru functia de tehnolog prelucrarea carnii.
(locul de muncă: raionul Anenii Noi, satul Hîrbovăţ, acordăm cazare)
Efectuează cercetări şi elaborează procese tehnologice în unităţile de producţie, în industria alimentară, asigură siguranţa proceselor tehnologice, exercită controlul privind respectarea tehnologiilor de producţie în industria alimentară.
OBLIGAŢIILE DE SERVICIU:
- studiază metode de a îmbunătăţi aspecte ale produselor precum compoziţia chimică, aroma,
culoarea, consistenţa şi valoarea nutritivă;
-studiază structura şi compoziţia produselor sau schimbările pe care acestea le suportă în timpul procesării şi al depozitării;
-dezvoltă noi metode mai bune de conservare, procesare, împachetare, depozitare şi livrare a
produselor, folosind cunoştinţe de chimie, microbiologie şi alte ştiinţe;
-testează produse noi pentru aromă, consistenţă, culoare, conţinut nutritiv în conformitate cu
standardele industriei alimentare;
-verifică ingredientele brute pentru stabilitatea de procesare şi produsele finite pentru calitate,
siguranţă şi valoare nutritivă;
-se consultă cu inginerii, operatorii, experţii în arome şi specialiştii de ambalare şi marketing
pentru a rezolva problemele din cursul procesării;
-dezvoltă standarde ale produselor şi specificaţii de producţie, reguli sanitare şi de siguranţă şi
specificaţii de reciclare a deşeurilor;
-evaluează procesarea produselor şi operaţiunile de înmagazinare şi ajută la dezvoltarea
programelor de asigurare a calităţii pentru astfel de operaţiuni;
-raspunde de elaborarea retetelor de fabricatie;
-raspunde de determinarea consumurilor de materii prime si materiale necesare in procesul de productie;
-raspunde de determinarea pierderilor de materii prime si materiale rezultate din procesul de productie;
-raspunde de calcularea retetelor, a valorii calorice si nutritive a preparatelor;
-raspunde de calitatea produselor rezultate din procesul de productie;
-raspunde de coordonarea activitatii sectorului productive;
-raspunde de identificarea si stabilirea unor materii prime adecvate procesului de productie;
- asigura identificarea materiilor prime noi, promovarea tehnologiilor moderne de preparare;
-raspunde de receptia tuturor categoriilor de stocuri intrate in gestiune;
-raspunde de corecta depozitare a tuturor categoriilor de stocuri;
-organizeaza spatiile de depozitare astfel incat sa se asigure ca pastrarea materialelor se face in conditiile prescrise de pastrare – conditii de temperatura, ambient, spatii de acces, etc.
-raspunde de tinerea corecta si la zi a stocurilor de gestiune prin intermediul fiselor de magazie ce contin date referitoare la resursa materiala gestionata (denumire, caracteristici), intrari (furnizor, cantitate), calitate (documente insotitoare), iesiri (document de eliberare, destinate, cantitate);
-raspunde de inregistrarea corecta si la termen a tuturor documentelor de miscare a stocurilor
CONDIŢII DE MUNCĂ:
- condiţii foarte bune de muncă;
- acordăm cazare pe teritoriul subdiviziunii;
Dacă Vă regăsiţi în anunţul nostru şi aveţi o bună experienţă de lucru, cu rezultate înalte, aplicați CV-ul cu o fotografie la adresa de e-mail: resurseumanecv@mail.ru cu specificarea obligatorie pentru functia de tehnolog prelucrarea carnii.
E-mail:
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost transmis cu succes! 🥳
Închide
CV-ul tău a fost transmis cu succes! 🥳