Specialist in domeniul dezvoltarii infrastructurii

UCIP-IFAD №1140577, 14 August 2013
Oraș: Chișinău
Studii: Superioare
Experiența de munca: Pina la 2 ani
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Full-time
Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD(UCIP-IFAD) creată pe lângă Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare (MAIA) prin Hotărârea Guvernului nr. 980 din 25.09.2000 este responsabilă de implementarea Programelor Fondului Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă (IFAD) în Republica Moldova.

În legătură cu plecarea Specialistului pentru dezvoltarea infrastructurii în concediu pentru întreținerea copilului (iunie 2013-iunie 2016), precum și pentru asigurarea implementării componentei de infrastructură pentru agenții economici din spațiul rural, UCIP-IFAD anunță concurs pentru selectarea unui specialist la poziția vacantă.


Obligaţiuni de bază:

Specialistul pentru dezvoltarea infrastructurii este responsabil de implementarea Componentei Investiţionale pentru Infrastructura economică(drumuri, rețele de aprovizionare cu apă pentru irigare, rețele de aprovizionare cu apă potabilă și tehnică, rețele de aprovizionare cu gaz natural, etc.) pentru grupuri de agenți economici, care desfășoară activitate economică în domeniul agroalimentar. Specialistul va fi responsabil de îndeplinirea următoarele obligațiuni:

- Elaborarea modelului de cerere pentru finanţare și consultarea potențialilor clienți referitor la procedurile de depunere a cererilor de finanțare,

- Organizarea procedurii de selectare a consultanţilor tehnici pentru elaborarea argumentări tehnico-economice; a companiilor pentru elaborarea planurilor investiționale și proiectatelor de construcție,

- Pregătirea materialelor pentru şedinţa Comitetului de Selectare a proiectelor pentru finanțare;

- Verificarea proceselor-verbale a lucrărilor de construcţie îndeplinite, dacă corespund cu cele prevăzute de contract;

- Organizarea comisiilor de recepţie a lucrărilor de construcţie la terminare şi la recepţie finală;

- Întocmirea şi prezentarea rapoartelor de activitate.



Cerințe față de candidat:

- Studii superioare in domeniul ingineriei construcțiilor, a doua specialitate economie sau dezvoltarea/ administrarea afacerilor va fi un avantaj,

- Experiență de lucru in domeniul construcții obiectele de infrastructură de min.3 ani,

- Cunoaşterea normelor legislative ale RM în domeniul construcțiilor ar fi un avantaj.

- Aptitudini de utilizare a calculatorului – Word, Excel, Outlook, PowerPoint,

- Posedarea limbii engleze la nivel fluent , atât oral cât şi în scris.

- Posedarea programelor de elaborarea a devizelor de cheltuieli pentru obiecte de construcții;

- Persoană energica, organizată, disciplinată, capacitate foarte buna de comunicare și scriere a rapoartelor.

-

Condiţii de muncă şi echipament de serviciu

Condiţiile de muncă sunt obişnuite, in birou, cu deplasări în ţară. Biroul cu condiţii de mediu conform normelor de securitate a sănătăţii, înzestrat cu echipament şi utilajspecific muncii de birou (computer, xerox, imprimanta, fax, scanner, conectare la Internet, etc.).

Candidații vor transmite prin intermediul poștei electronice: office@ifad.md , mesaj marcat „Specialist pentru dezvoltarea infrastructurii”, la care va fi alăturat scrisoarea de exprimare a interesului și CV-ul, sau la numărul de fax.: 022 87 16 59.


Termenul limită de aplicare la concurs este extinsă până la 23.08.2013, ora 10:00. Doar persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu.
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide