Manager
Chateau Sobor
№11611603, 6 mai 2022
Oraș:
Chișinău
Studii:
Orice
Experiența de munca:
Orice
Salariu:
Nespecificat
Program de muncă:
În ture
Locul de muncă:
În locația angajatorului
Te așteptăm cu drag în echipa noastră tânără și dinamică dacă:
Ești o gazdă primitoare și organizată, iar petrecerile date de tine sunt mereu reușit organizate pentru că au fost bine planificate și gândite până la cele mai mici detalii!
Ce vei face?
Vei organiza și administra cel mai bun restaurant, vei construi o echipă de profesioniști, care va fi gata oricând să primească cei mai dragi oaspeți, cu deservire impecabilă și bucate exceptional de gustoase după rețetele celui mai bun Chef.
Cum trebuie să fii:
- Onest și primitor, cu o prezență pozitivă și agreabilă;
- Cu excelențe abilitați de comunicare și negociere;
- Un bun manager pentru echipa ta (mai mult de 10 angajați în subordine)
- Deschis spre colaborări și oferirea de feedback-uri.
Cerințe profesionale:
- Experiența în management de minim 1 an (preferabil segment HORECA);
- Studii de calificare în domeniu (în domeniul industriei alimentare – constituie avantaj);
- Abilități de relaționare cu oamenii, de motivare a personalului, spirit de echipă;
- Orientare spre client, bun negociator si organizator;
Sarcini generale de muncă:
- Organizarea și administrarea restaurantului, a echipei și a resurselor acestuia;
- Monitorizarea respectării regulamentelor interne.
- Comunicarea cu oaspeții
- Managementul personalului din sala
- Controlul pregătirii sălii si a barului pentru primirea oaspeților.
- Organizarea lucrului personalului în timpul schimbului.
Detalii despre job:
- Echipă tânără și dinamică
- Salariu motivant, cu posibilitatea de personalizare conform experienței și cunoștințelor demonstrate în baza rezultatelor interviului pe competențe.
Dacă sunteți interesat în obținerea job-ului dat, vă rugăm să ne contactați la numărul de tel.: 062122122 sau trimiteți CV la adresa de email - hr.chateau.sobor@gmail.com
Ești o gazdă primitoare și organizată, iar petrecerile date de tine sunt mereu reușit organizate pentru că au fost bine planificate și gândite până la cele mai mici detalii!
Ce vei face?
Vei organiza și administra cel mai bun restaurant, vei construi o echipă de profesioniști, care va fi gata oricând să primească cei mai dragi oaspeți, cu deservire impecabilă și bucate exceptional de gustoase după rețetele celui mai bun Chef.
Cum trebuie să fii:
- Onest și primitor, cu o prezență pozitivă și agreabilă;
- Cu excelențe abilitați de comunicare și negociere;
- Un bun manager pentru echipa ta (mai mult de 10 angajați în subordine)
- Deschis spre colaborări și oferirea de feedback-uri.
Cerințe profesionale:
- Experiența în management de minim 1 an (preferabil segment HORECA);
- Studii de calificare în domeniu (în domeniul industriei alimentare – constituie avantaj);
- Abilități de relaționare cu oamenii, de motivare a personalului, spirit de echipă;
- Orientare spre client, bun negociator si organizator;
Sarcini generale de muncă:
- Organizarea și administrarea restaurantului, a echipei și a resurselor acestuia;
- Monitorizarea respectării regulamentelor interne.
- Comunicarea cu oaspeții
- Managementul personalului din sala
- Controlul pregătirii sălii si a barului pentru primirea oaspeților.
- Organizarea lucrului personalului în timpul schimbului.
Detalii despre job:
- Echipă tânără și dinamică
- Salariu motivant, cu posibilitatea de personalizare conform experienței și cunoștințelor demonstrate în baza rezultatelor interviului pe competențe.
Dacă sunteți interesat în obținerea job-ului dat, vă rugăm să ne contactați la numărul de tel.: 062122122 sau trimiteți CV la adresa de email - hr.chateau.sobor@gmail.com
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost transmis cu succes! 🥳
Închide
CV-ul tău a fost transmis cu succes! 🥳