Manager in turism

Ghidtur Travel Company
Oraș: Chișinău
Studii: Superioare
Experiența de munca: Orice
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Full-time
Esti o persoana comunicativa, care vrea sa faca o cariera in tursim? Noi te asteptam!

Suntem o echipa tanara si energica, iubim tot ceea ce tine de turism, calatorii, momente superbe si da! ne place la nebunie sa calatorim. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra - trimite un CV si te asteptam cu drag la interviu.

Cerintele noastre sunt simple, trebuie sa fii o persoana pozitiva, sa zambesti sincer, sa ai dorinta de a invata, descoperi si comunica cu diferiti oameni. Sa nu ai frica de provocari (pentru ca turismul este plin de provocari). Sa ai dorinta de a crea ceva, ce iti va aduce placere imensa de la feedback-ul pe care cu siguranta il vei primi de la turistii tai. :)

Si nu in ultimul rand sa ai dorinta de a creste, atat pe plan profesional, cat si pe plan financiar, pentru ca depinde de cata perseverenta vei avea si poti deveni un specialist de rang inalt cu optiuni de viitor foarte bune!

Este obligatoriu sa ai studii superioare finisate, sa detii un certificat de turism (noi te vom indruma in tot ce tine de cursuri, daca nu ai unul), practica de lucru in domeniul turismului se considera un plus, dar mai importanta este dorinta de deveni un specialist bun. Limbile de comunicare preferentiale sunt romana si rusa, engleza constituie un avantaj.

Nu astepta, sezonul vara 2019 incepe si noi avem nevoie de tine!

Trimite CV-ul acum la cristina@gmail.com.
Telefon:
+373 788 99 889, +373 22 277 703
Persoana de contact:
Hemei Cristina
E-mail:
Site:
www.ghidtur.com
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide